Listopad 2017

Boršč

22. listopadu 2017 v 19:34 | Matla |  Odvařeno
Snad svůj první boršč jsem jedla u své tchýně a přes počáteční nedůvěru jsem se do něj prostě zamilovala! A tak mám recept od ní. Postup je vlastně dost jednoduchý, jen to chce víc času.

Nejraději ho vařím právě takhle na podzim a zimu, kdy ho udělám obrovský hrnec a buď ho doma jíme na několikrát (druhý den mi snad chutná ještě lépe!), anebo někoho pozveme na oběd či večeři a máme ho klidně jako hlavní chod s čerstvým pečivem. Například domácí housky od švagra se k tomu hodí!

Smysl

22. listopadu 2017 v 19:31 | Matla |  Jen tak
Dva roky jsem nic nepřidala, ale přitom blog stále využívám. Kdykoliv chci upéct housky od švagra nebo třeba udělat salát od tchýně, klidně rovnou z obchodu se připojím na blog a nakupuju suroviny, u plotny pak s upatlanýma rukama koukám na internet, jak že jsem dělala ten postup. Takže smysl blogu jsem našla a rozhodla jsem se, že sem možná dodám další recepty, abych pak měla nákupní seznam nejlépe co nejjednodušeji při ruce (v mobilu).
A je to.